LIVS & KARRIÄRCOACHING

  • Funderar du på att byta jobb/karriär men vet inte till vad?

 

  • Står du inför valet om du ska stanna kvar på ditt nuvarande arbete eller om det är dags att gå vidare (men vet inte till vad)?

 

  • Står du just nu utan arbete och vill ha hjälp att hitta RÄTT arbete?

 

  • Vet du vad du vill men vill ha hjälp att ta dig dit?

 

  • Har du börjat tappa självförtroende, motivation och arbetsglädje?

 

  • Söker du en bättre balans mellan arbete och privatliv?

 

 

Vi på KarriärCoacherna hjälper dig att finna din väg i karriären och livet. Vi hittar inte jobb åt dig, vi hjälper dig att känna dig säkrare på vad du vill, vad du kan och vad du behöver. Allt från att förstå dina styrkor, drivkrafter och värderingar till CV, LinkedIn, smarta sökvägar, intervjuträning och en konkret och realistisk handlingsplan.

 

Börja med att boka ett första kostnadsfritt samtal med en av våra karriärcoacher för att analysera och diskutera rätt upplägg för dig. Kanske blir det vårt Livs- & Karriärplaneringsprogram eller så sätter vi ihop ett helt eget skräddarsytt upplägg för dig.

 

Vi hjälper dig att stärka din självinsikt, din självkänsla och ditt självförtroende. Hitta balansen i livet, finn arbetsglädjen och motivationen. När du hittar rätt blir alla vinnare!

Tystnadsplikt råder alltid.

Vill du veta mer?

Vi vill gärna höra var du står i dag och vad du vill ha hjälp med. Tveka inte att kontakta oss nedan för ett första kostnadsfritt samtal där du berättar lite mer om dig och vi berättar hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig.

SAGT OM OSS.