Ewa Helander 

Grundare av Karriärcoacherna och certifierad coach/karriärcoach, föreläsare samt stress-och friskvårdsterapeut.

 

Ewa har över 20 års erfarenhet som chef inom försäljning och marknadsföring i hotell- och konferensbranschen. Hon har även arbetat som VD, varit egen företagare, rekryteringskonsult samt coach med inriktning på livsstilsförändringar och livs- och karriärcoaching.
I grunden har hon en Bachelor of Business Administration inom marknadsföring, vilket hon sedan kompletterat med att utbilda sig till Stress- och Friskvårdsterapeut samt certifierad Coach.

 

Ewa har även certifierat sig i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC och vidareutbildat sig inom livs- och karriärcoaching
samt ACT-baserad Coaching. Hon är medlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council)

 

Tel: 0708-67 84 87
E-post: ewa@karriarcoacherna.se

Lilianne Söderman

Certifierad i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC. Hon har även en utbildning till Organisationskonsult på Humanova.

 

Lilianne innehar mottot ”möt människan där hen är” för att sen kunna stötta hen i sin utvecklingsprocess. Lilianne har många års erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor och har bl. a. arbetat som Personalchef, Operativ chef, projektledare och Studie- och yrkesvägledare. Hon har examen inom pedagogik och Studie- och yrkesvägledning.

 

Lilianne har arbetat med arbetssökande som anvisats till en kompletterande aktör och i samtal visat på nya möjligheter och vägar fram.

 

Tel: 0735329639
E-post: lilianne@karriarcoacherna.se

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87

SAGT OM OSS.

Read some of our 1 testimonials!