Ewa Helander 

Grundare av Karriärcoacherna och certifierad coach/karriärcoach, föreläsare samt stress-och friskvårdsterapeut.

 

Ewa har över 20 års erfarenhet som chef inom försäljning och marknadsföring i hotell- och konferensbranschen. Hon har även arbetat som VD, varit egen företagare, rekryteringskonsult samt coach med inriktning på livsstilsförändringar och livs- och karriärcoaching.
I grunden har hon en Bachelor of Business Administration inom marknadsföring, vilket hon sedan kompletterat med att utbilda sig till Stress- och Friskvårdsterapeut samt certifierad Coach.

 

Ewa har även certifierat sig i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC och vidareutbildat sig inom livs- och karriärcoaching
samt ACT-baserad Coaching. Hon är medlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council)

 

Tel: 0708-67 84 87
E-post: ewa@karriarcoacherna.se

Ewa

Anette Kumlin Jonsson 

Certifierad coach med inriktning på livs- och karriärcoach, föreläsare samt stress- och friskvårdsterapeut.

 

Anette har 20 års erfarenhet från arbetsförmedlingen varav 10 år med rehabilitering i samarbete med försäkringskassan där hon framgångsrikt hjälpt långtidssjukskrivna/långtidsarbetslösa personer tillbaka till sitt arbete eller hitta ett annat arbete.
Hon är utbildad till certifierad coach och stress- och friskvårdsterapeut och inriktat sig mer mot livs- och karriärcoaching och för att hjälpa individer att hitta rätt i livet och på arbetet. Anette är även certifikat i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC samt är medlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council.)

 

Tel: 073-22 810 88
E-post: anette@karriarcoacherna.se 

Nyk

Åsa Hasslin 

Certifierad coach med inriktning på livs- & karriärcoaching och chefscoaching.

 

Åsa har över 20 års erfarenhet av ledarskap från roller som affärsområdeschef, produktionschef och avdelningschef inom olika organisationer och branscher.Hon har även arbetat som affärsutvecklare och projektledare.

 

Hon har i grunden en medicinkandidatexamen i biomedicin och är även certifierad coach (ICF, ACC) utbildad på Gothia Akademi i Göteborg och medlem i ICF (International Coach Federation). Certifierad i kommunikations- och beteendeprogrammet Extended DISC och under utbildning till förändringsledare hos Gothia Akademi.

 

Tel:073-309 55 20
E-post: asa@karriarcoacherna.se

Kontakta oss gärna!

Fyll i formuläret nedan, så lovar vi att återkomma så fort vi bara kan.

SAGT OM OSS.