REKRYTERINGSSPECIALISTEN
LIFE SCIENCE

KarriärCoacherna är stolta samarbetspartner till Nordens mest kompetenta rekryteringsspecialist inom Life Science, Rekryteringsspecialisten LifeScience.

 

För mer information se www.rekryteringlifescience.se

CV GRUPPEN

Vi är så stolta över att samarbeta med CV Gruppen, Sveriges ledande CV-skrivare. De är specialister på modern, personlig marknadsföring. De hjälper privatpersoner att skapa framstående ansökningshandlingar som både syns och gör intryck, på svenska såväl som på engelska.

 

För mer information se www.cvgruppen.se

KARRIÄRKONSULTEN

Vi har ett nära samarbete med Karriärkonsulten för dig som är arbetssökande och har rätt till stöd i form av Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen.

 

Läs mer här om vår samarbetspartner Karriärkonsulten www.karriarkonsulten.se/rusta-och-matcha

INGELA GULLBERG – SLN LIVSSTILSCENTER

Ingela arbetar som livscoach, samtalsterapeut och sorgterapeut.
Hon har ett förflutet i näringslivet och har också under många år utbildat coacher samt stress- och friskvårdsterapeuter. I en alltmer stressad värld ser hon tydligt behovet av att hitta sin balans i tillvaron. Hantera stress på ett effektivt sätt, träna sig på att vara här och nu, är en del av att få balans i livspusslet. Du träffar henne på Grev Turegatan i Stockholm, alternativt genom online/telefoncoaching.

 

Ingela är också certifierad i kommunikation- och beteendeprogrammet Extended DISC samt är medlem i EMCC (European Mentoring & Coaching Council.)

 

För mera information och kontakt:
www.slnlivsstilscenter.com

EMCC

EMCC – European Mentoring & Coaching Council är Europas ledande branchorganisation för aktiva mentorer och coacher, forskare och köpare av dessa tjänster. EMCC verkar för kvalitet och utveckling av en gemensam Europastandard inom coaching och mentorskap med fokus på:
– Etiska riktlinjer och kvalitetsstandard
– Certifiering av coacher och mentorer
– Ackreditering av coach- och mentorsutbildningar
– Mötesplats för utveckling och forskning
 

EMCC är en oberoende, opartisk och icke vinstdrivande organisation med mer än 5000 medlemmar i 23 länder.
www.emccouncil.org/se/sv/ .

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87

SAGT OM OSS.