REFERENSER

”Jag trodde att Karriärcoacherna skulle ge mig tips i jobbsök och CV-skrivande, men de gav mig så mycket mer! Genom coachning och hemuppgifter fick jag lära känna mig själv på djupet och fick hjälp att hitta mina styrkor, svagheter och drivkrafter. Karriärcoacherna hjälpte mig med det viktigaste av allt – att förstå VAD jag vill och mår bra att jobba med. Jag rekommenderar Karriärcoacherna till alla er som söker nytt jobb eller helt enkelt vill veta mer om er själva!”
/Simon, Gruppchef

”Jag visste inte vad jag ville med mitt arbetsliv eller privat, så jag sökte upp en jobbcoach, fastnade här.
Är så nöjd med vad som kommit fram under den här tiden, har tidvis varit väldigt påfrestande men samtidigt väldigt intressant,
Man har lärt känna sig själv på ett nytt sätt. Lägger energin på rätt saker numer och har framtida mål.
Detta borde alla göra, det är så lyxigt, spännande och kul.
Tack!”
/Monica

”Tack så mycket för att jag fick träffa dig Lilianne. Det har hjälpt mig enormt mycket med att landa i vad jag ville och bli mer säker på mig själv och vad jag tillför i mitt arbetsliv.

Jag kommer verkligen rekommendera dig som coach framöver och visar det sig att företaget vill så kommer jag föreslå chefscoach hjälpen. / Anne-Lise ”

”Vill meddela att jag börjar nytt jobb på måndag! Det känns fantastiskt skönt och framförallt något som jag verkligen vill göra. Min stora bragd i allt detta är de jobb jag har tackat nej till i tron om att jag ska hitta en roll som jag själv ser mig i till 100% och att jag lyckades med det!
Jag är oerhört tacksam och stolt över den förändringsprocess jag har gått igenom för att ”stå” där jag ”står” idag. Tycker om mig själv på ett helt nytt sätt och stolt över det jag har gjort!
Hade inte kunna komma hit där jag befinner mig idag utan din fenomenala cochning, YOU ROCK EWA och tack! =)”
/Markus
Head of Partner Relations

”Tack Lilianne för pepp och vägledning. Du har hjälpt mig att inse att det är viktigt att kunna sätta gränsen i livet. Det handlar om att öva och påminna mig själv hela tiden. Jag ska försöka hålla min energinivå. Att inte underskatta mig själv är en annan läxa jag behöver göra. Jag tror att även här gäller det att påminna mig själv om de egenskaper vi hittat genom olika uppgifterna. / Nina”

 

” Karriärcoaching har onekligen tagit mig ur en negativ spiral och gett mig ny energi samt förutsättningar att förändra min arbetssituation. Jag fick nya insikt om mig själv och efter en jobbig men nödvändig process insåg jag vad som var viktigt för mig och i vilken riktning jag vill ta nästa steg. Med en förnyad syn på mina kompetenser och ett bättre självförtroende blev det en kul utmaning att söka sig vidare. Processen har delvis varit mentalt krävande men det är, utan tvekan en av de bästa investeringar jag har gjort i mitt liv. Ewa har varit ett stort stöd och verkligen hjälpt mig att få den klarhet som behövdes för att kunna ta nästa steg i min karriär.”
/Sophia, ekonom

”För mig gav coachningen oerhört mycket då jag befann mig i en situation då jag inte hade en aning om vad jag ville göra karriärmässigt och  jag kände att jag stod still. Det var väldigt nyttigt för mig att få ner på papper vad jag är bra på, mina värderingar samt vad jag behöver hos en arbetsgivare för att trivas och komma till min fulla rätt.
Något som blev väldigt tydligt under coachningen var att jag behövde byta jobb och med de verktyg jag fick på vägen slutade det med att jag skrev på för ett nytt jobb innan avslutad kurs 🙂
Detta och så mycket mer hjälpte min coach på Karriärcoacherna mig med. Så om du tvekar på om det är värt det, gör inte det!  Alla borde ta denna karriärcoachningskurs, oavsett om man ska byta jobb eller inte!”
/Kamilla, kundkoordinator

”Jag sökte upp Karriärcoacherna då jag inte riktigt visste vad jag ville göra. Livet kändes mest som ett ekorrhjul. Jag kände att jag inte riktigt var nöjd, att det måste till någon förändring. Att ta sig tid och reflektera över livet och en själv, var man står idag och vart man vill,  på detta sätt som Karriärcoacherna hjälper en med, är något alla borde göra. Det är verkligen värt det. Jag har lärt känna mig själv på ett annat sätt och fokuserar nu på rätt saker. Lägger energin där den ger mest tillbaka. Har nu satt upp konkreta mål, som jag jag ser fram emot att uppnå.
Tack Karriärcoacherna för att jag har fått verktygen att hitta mig själv, se framåt och nu ta nästa steg.”
/Erika

”Övningarna och samtalen med min coach hos KarriärCoacherna var ett bra sätt för mig att sortera bland personlighetsdrag, färdigheter och behov. Det gav mig en klarare bild av vilka yrkesmässiga färdigheter som jag vill utveckla, vilka roller jag trivs som bäst i och hur jag på ett bättre sätt kan komma till min rätt på jobbet. För mig är det nycklarna till ett bättre och roligare arbetsliv.”
/Alexander, kommunikatör

”Det här borde alla göra, oavsett om man ska byta jobb eller inte”
/Per, Försäljningschef

”Min coach hjälpte mig med stort engagemang, inte bara att komma fram till hur jag vill fortsätta min karriär och hur jag når dit, utan också vad mina prioriteringar och värderingar är i livet i stort. Just detta är ju så viktigt när man vill hitta en arbetssituation att trivas med långsiktigt.”
/Anna, Grafisk formgivare

”Jag är oerhört tacksam för din hjälp. Jag har ofta återgått till mina anteckningar för att boosta mig själv. Samtidigt är allt så mycket lättare att hantera när man har ett mål i sikte. Tack!”
/Anette

”Min karriärcoach har funnits vid min sida under en period i livet som varit omtumlande. Hon har med uppriktighet, lyhördhet, klokskap och engagemang lyssnat, gett ny input, ställt mer eller mindre jobbiga frågor, pushat mig framåt (i lagom takt…) och fått mig att se på mig själv med andra ögon. En klar bonus har varit Karriärcoachernas helhetssyn på människan som inkluderar det så viktiga hälsoperspektivet. Min väg fortsätter men med mig nu har jag fått en snällare självbild och ett tydligare mål med vad jag vill i livet. ”
/Lotta, Beteendevetare  

”Tänk jag ser vad som påverkar mig nu, på ett helt annat sätt. Så tack vare coachingen är jag nu mer trygg med mina val”.
/Helena, lärare

”När jag tänker tillbaka på mina samtal med Lilianne så är det en känsla att vara helt i nuet, att tiden är det viktigaste vi har. Hon tar sig tid att gå igenom varje fråga noga, hon ställer följdfrågor, antecknar, väntar ut svar och går tillbaka om så krävs. I en värld där allt går i ett, där måsten följs av tuffa deadlines är det befriande att mötas av ett rum av tid. Tid för samtal och reflektion.

 

Jag kommer sakna mina samtal med Lilianne men min tröst är att få läsa om hennes sammanfattande mail som dök upp i mailkorgen strax efter samtalet. Tröstande ord, coachande råd och allmänna reflektioner som vägledde mig genom en tuff förändring. Jag var aldrig själv, jag var inte vilse tack vare Lilianne. Sen behövde jag själv ta steget till förändring, den resan kan endast en själv påbörja. Lycka till! / Sandra”

Vill du prata med en referens?

Vi har även referenser som ni själva kan kontakta för att ställa frågor. Deras kontaktuppgifter lämnar vi ut efter överenskommelse.

Vill du ha mer information?

FYLL I VÅRT KONTAKTFORMULÄR, SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI BARA KAN!
ELLER RING OSS PÅ 0708-67 84 87

SAGT OM OSS.

”Jag anlitade Karriärcoacherna under en tid i livet där jag kände mig lite förvirrad över vad jag ville jobba med och vad jag egentligen var bra på. De analyser över min personlighet, egenskaper och färdigheter har verkligen stärkt min självkännedom och fått mig att förstå vad jag ska göra, och vad jag inte ska göra. Jag tyckte speciellt om helhetsperspektivet mellan privatliv och jobb som vi ofta pratade om och knöt ihop, för att skapa en balans i livet.

Jag rekommenderar alla som har möjlighet att någon gång i livet skaffa en karriärcoach, när man behöver lite extra pepp och vägledning. ”

/Caroline, Produktionsledare